_copie-0_IMG_20210408_152242_edited.jpg

Unieke Creaties

Voor moderne interieurs
en gezellig

Design verlichting

De verlichting is een belangrijk object in de aankleding van je interieur. De keuze van de basis, het materiaal, de kleuren en de intensiteit van de verlichting is essentieel om een ruimte en alles erin uit te lichten. Onze unieke stukken gemaakt met verschillende onderstellen geven je interieur een warme en gezellige sfeer.

Drijfhout lamp
(Op bestelling)
Zon Lamp (Op bestelling)
Liefhebberslamp "in rood en zwart" (Op bestelling)
Liefhebberslamp
"in rood en zwart"
(Op bestelling)
Tennisracket lamp (Op bestelling)
Tennis lamp
(Op bestelling)
VIOLON BLANC.jpg
Muziekinstrumenten
Assortiment
Ronde spiegel van drijfhout (Op bestelling)
Ronde spiegel van drijfhout (Op bestelling)
Vierkante spiegel van drijfhout (Op bestelling)
Vierkante spiegel van drijfhout (Op bestelling)

Onze

Spiegels

Vroeger uitsluitend bedoeld om zijn spiegelbeeld te bewonderen, is de spiegel tegenwoordig een decoratief object dat overal of bijna in een appartement of een huis kan worden geplaatst. Naast het decoratieve aspect maakt dit element met meerdere voordelen het vooral mogelijk om de helderheid van uw kamers te verhogen en diepte te geven aan uw krappe ruimtes.

Daarnaast moet u er meer over weten.

De Vazen

Lichtgevende vaas van drijfhout (Op bestelling)
Lichtgevende vaas van drijfhout (Op bestelling)

Echte decoratieve accessoires, de vazen zullen een bloemige toets in uw interieur brengen, of het nu gaat om verse bloemen, gedroogde bloemen of zelfs kunstmatige bloemen.

Opnieuw bezochte gitaar (Op bestelling)

Realisaties

op maat

Wil je een voorwerp of muziekinstrument dat je niet meer gebruikt en dat je als souvenir wilt bewaren, een tweede leven geven?

 

Dus doe een beroep op ons! We kunnen het omtoveren tot een staande lamp of een ander origineel object door de stijl en kleuren aan te passen aan uw interieur.

Wil je een exclusieve en persoonlijke prestatie, stuur ons dan een bericht en een foto van je muziekinstrument of voorwerp naar het e-mailadres: info@mcb-trading.be

Luminaire-Cathy.jpg